Tietoja meistä

Kimmo Tulimetsä on yhden miehen yritys ja hän on toiminut seppänä jo vuodesta 1995. Tulimetsän tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Materiaaleina hän työstää rautaa takomalla, pronssia ja hopeaa valutekniikoin sekä tilauksesta myös muita jalometalleja. Vuosikymmenten aikana tuhannet korut ovat tavoittaneet tyytyväiset asiakkaat.

Tulimetsä valmistaa korujen lisäksi myös muita sisutustuotteita, kuten kynttilänjalkoja ja takkavälineitä. Vuosittain valmistuu myös uniikkeja veistoksia, taideteoksia ja näyttelytoiminta onkin tärkeässä osassa Tulimetsän tuotantoa.

Tulimetsä Turun Linnalla

Kimmo

Kimmo on TulimetsäShop. Hänellä on luovuus ja ideat, taito ja tekemisen meininki. Yli 25 vuoden kokemus taonnasta ja metallin käsittelystä näkyy työn jäljessä ja tyytyväisten asiakkaiden määrässä.

Heli

Heli on vaimo jo kumppani yli 26 vuoden ajalta. Yhdessä tekeminen ja yhteisistä asioista nauttiminen on hitsannut meidät tiiviisti yhteen. Heli auttaa kaikessa toiminnassa parhaansa mukaan.

Pantteri

Pantteri on aina seuranamme tehdessämme töitä kotona. Tämä 6 vuotias kolli on mitä seurallisin ja juttelevaisin kumppani.

Tarinamme

Tulimetsän tarina ulottuu yli 25 vuoden taakse, kun tapasimme opiskeluaikana. Tämän jälkeen olemme kokeneet yhdessä tuhansia tapahtumia, satoja messuja, kymmeniä tuhansia asiakkaita. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta ja ilon läikähdys työtä tehdessä. Uskomme laatuun ja vastustamme kertakäyttökulttuuria. Tuotteemme on tehty kestämään ja tuottamaan iloa sukupolvelta toiselle.