Missiomme

Rakastamme laadukasta designia. Tuotteemme on tehty kestämään käyttöä sekä aikaa, vastustamme omalta osaltamme kertakäyttökulttuuria. Tuotteiden laatu näkyy pienimmissäkin yksityiskohdissa ja asiakkaan toiveet otetaan suurella sydämellä huomioon tilaustöissä.

Uniikit, persoonalliset tuotteet Sinulle, joka arvostat yksilöllisyyttä ja laatua!

Tuotteita valmistetaan pieninä sarjoina, mutta Tulimetsän oma persoonallinen kädenjälki tekee tuotteista helposti tunnistettavia. Luonto ja eläimet ovat läsnä, niin arjessamme kuin töissämmekin.

Arvomme

Päivittäinen työmme heijastaa arvojamme. Haluamme luoda kestävää arjen designia, joka ilahduttaa asiakaitamme vielä vuosien päästä ja saa heidät palaamaan tuotteittemme pariin yhä uudestaan.

  • Ihmiset: Teemme työtämme asiakkaillemme suurella sydämellä.
  • Omistautuminen: Työ on nivoutunut arkeemme vahvasti jo yli 25 vuoden ajan, työ on intohimomme.
  • Kestävä kehitys: Näkyy kaikessa mitä teemme, kasvissyönistä ja kompostoinnista lähtien.

Tuotteemme

Tuotteemme ovat aina huolellisesti valmistettuja ja viimeisteltyjä. Taitavissa käsissä metalli taipuu niin moneksi, että pelkästään korumalleja on useita satoja. Sisutustuotteet antavat persoonallista ja omaperäistä ilmettä kotiin kuin kotiin ja taiteella on erityinen merkityksensä työssämme ja elämässämme.

Asiakkaamme

Asiakkaamme rakastavat persoonallisia ja uniikkeja tuotteitamme ja arvostavat ystävällistä palveluamme. Meille on myös suuri rikkaus ja voimavara valmistaa toiveiden mukaisia tilauksia, jotka saavat järjestään kiitosta tyytyväisiltä asiakkailtamme.